دکتری مدیریت فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی + چارت دروس


دکتری تخصصی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی
معرفی جامع دکتری تخصصی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی + چارت دروس
فرهنگ سازمانی (به انگلیسی: Organizational culture) مجموعه ای از مفروضات اساسی است، که افراد سازمان، در رو به رو شدن با مسائل، انطباق با محیط و دستیابی به وحدت و انسجام داخلی، ایجاد، کشف و توسعه داده‌اند و در نتیجه به‌عنوان روش صحیح ادراک، تفکر و احساس، به اعضای جدید انتقال می‌یابد. در این مطلب از پایگاه اطلاع‌رسانی تحصیلی “دیپلم من” به معرفی جامع مقطع دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی، چارت دروس، شرایط تحصیل و بازارکار آن می‌پردازیم. ورود به مقطع دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی – مديريت و فرهنگ سازمانی، توسط دانشگاه‌های سراسری و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می‌شود. داوطلبان می‌توانند با شرکت در آزمون ورودی مقطع دکتری (Ph.D)  در دوره‌ی دکتری تخصصی این رشته به تحصیل بپردازند. ماهیت دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی فرهنگ سازمانی به سیستمی از معانی مشترک که بوسیله اعضای یک سازمان حفظ می‌شود و یک سازمان را از سازمان‌های دیگر جدا می‌کند اطلاق می‌شود. این سیستم از معانی مشترک و مجموعه‌ای از ویژگی‌های کلیدی تشکیل شده است که سازمان برای آن ارزش قایل است. این رشته در مقطع دکتری شامل مباحثی چون نظريه‌های پيشرفته ارتباطات سازمانی، تحقيق در مديريت سازمان‌های فرهنگی، بررسی روابط فرد و سازمان در مراكز فرهنگی، بهره‌وری در سازمان‌های فرهنگی و… می‌باشد. تعداد واحدهای درسی دکتری تخصصی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی طول دوره‌ی تحصیل در مقطع دکتری، در رشته‌های پزشکی معمولاً ۴ سال بعد از دوره‌ی دکترای حرفه‌ای و در رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی، کسب دانشنامه (مدرک) در مقطع دکترای تخصصی معمولاً نیازمند بین ۴ سال تحصیل و پژوهش پس از دوره‌ی کارشناسی ارشد و ارائه‌ی یک نوآوری در قالب پایان‌نامه‌ی دوره‌ی دکتری تخصصی است که رساله نامیده می‌شود. دوره دکتری این رشته دارای دو مرحله آموزشی و پژوهشی (تدوین رساله) می باشد.
  • تعداد کل واحدها: 36 واحد
  • واحدهای درسی: 18 واحد
  • دروس پژوهشی و رساله: 18 واحد
اطلاعات و سرفصل دروس دکتری تخصصی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی: دریافت فایل PDF
دکتری مدیریت فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی
هدف دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی هدف از برگزاری این دوره، آموزش مدیرانی است که با تحقیق و پژوهش، بتوانند کارمندانی با عقاید، سلیقه‌ها و نظرات متفاوت را در کنار هم و به سمت هدف نهایی سازمان هدایت کنند. درک اهمیت فرهنگ سازمانی، پیش نیاز موفقیت سازمان و برقراری ارتباط سالم و مؤثر با کارکنان و مشتریان است. فرهنگ بر تمام جنبه های کسب و کار از وقت شناسی و لحن تا شرایط قرارداد و مزایای کارکنان سازمان تاثیر می گذارد. وقتی فرهنگ سازمان با کارمندان همسو می شود، کارکنان بیشتر احساس راحتی، حمایت و ارزش می کنند.  اهمیت دکتری تخصصی رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی وجود فرهنگ سازمانی به کارکنان هر مجموعه اجازه می‌دهد علی‌رغم اختلافات فردی، در کنار یکدیگر برای دستیابی به اهداف نهایی سازمان قدم بردارند. شرکتی که فرهنگ سازمانی مشخص و درستی داشته باشد، می‌تواند تمام کارکنان خود را مجاب کند که با دیگران به خوبی کنار بیایند، اینجا دقیقاً محلی است که اهمیت فرهنگ سازمانی به چشم می‌آید. آینده شغلی و بازار کار دکتری تخصصی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی گرایش مديريت و فرهنگ سازمانی فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند به عنوان مدیران ارشد فرهنگی در سازمان‌های دولتی و خصوصی، برنامه‌ریز و مدیر فعالیت‌های فرهنگی سازمان صدا و سیمای کشور، پژوهش‌گر و عضو هیأت علمی دانشگاه فعالیت نمایند. سخن آخر فرهنگ سازمانی مجموعه ای از باورها، ارزش ها و روش های تعاملی است که محیط یک سازمان را می سازد. فرهنگ سازمانی همچنین ارزش های بنیادی یک شرکت یا کسب و کار را در بر می گیرد. در کنار این، انتظارات و فلسفه یک سازمان و تجربیات کارکنان و رهبران درون آن را منعکس می کند و اغلب در تعیین مسیر آینده تیم های درون سازمان اثرگذار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *